Logboekverhalen
     
Home Page

Jos en Joost

Jos en Joost's rallykiekjes

Tamtam

Favorite Links

Jos en Joost kwebbelhoek

Klassementen 

Logboekverhalen

 
Logboekverhalen:
Het Logboek van de INCOGNITOS:

Ervan uitgaande dat de race eigenlijk startte met het zetten van de eerste stappen vanaf de blokhut begin ik met het verslag van deze dag.
Om 9:00 uur (bijna) precies vertrokken we met alle deelnemers vande uitteams. Te voet en in de regen. Gelukkig voor ons, The INCOGNITOS was een deel van de themakleding de paraplu. Hier maakten we dan ook dankbaar gebruik van. De eerste reis ging naar HET STATION. Moesten we toch nog haast maken om de stoptrein van 9:15 uur te halen. Dit was op de nippers. Maarrr. Nu zitten we dan wel in de trein Naast mij (Sieneke) Maarten. Genietend van station Marienberg. Naast ons op dit moment een nieuwe trein mooi? Moah, ik dacht eerst van wel kreeg 30 sec. later toch mijn bedenkingen. Er gebeurt nu even niets (ik weet natuurlijk niet wat er zich in de andere coupes afspeelt) dus ga ik beginnen aan een klein wandelingetje door de trein. Om toch mijn conditie maar op peil te houden. Later!

Ahoi. Hier de stem van een onbekende (aan de spelfouten te zien Maarten K. -red.)., alwetende niet wie hij is.

Na gister een nek aan nek-race te hebben gehad met de Brawsers alias voor losers., (was echt op het nippertje met honderdste van seconden) die wij natuurlijk hadden geworden. Met het spel whats yor hed & shit on a bike met in het stof achter gelaten de losers van Low T.E.C.
Maar dat was te verwachten met onze jel: wij gaan winnen .. waarna we gingen slapen met de overwinning in ons hoofd.

Zittend op de bank bij Hoogstraat 18. Wat? Jaja in huize Jeroen en overige bewoners. Nadat we arriveerden in Zwolle kregen we uitleg op de grote groene berg midden op de rotonde voor het station. Bij de uitleg werd ook de tussenstand verteld. Wij de INCOGNITOS stonden op numero dos. We vertrokken dus ook als tweede. (onderbreking .. zometeen gaat het verhaal verder .. we moeten nu weer terug naar het station)

Ok vanuit Rijssen (waar ik later op terugkom) vertel ik verder waar ik gebleven was. We kregen van Jeroen van de groene Mnt. Everest 10 vragen 5 daarvan moesten we doorbellen naar het thuisteam 5 daarvan losten we zelf op.

Na 10 strafpunten opgelopen te hebben kwamen we dus uit het huis van Wiegman. Daar moesten we NIET zijn. Wij weder terug naar het station waar we enveloppe 10 open maakten. Three tickets tot Deventer. De vierde moesten even erbij kopen. In de trein: samen met de andere twee groepen. In Deventer aangekomen moesten we een huis opzoeken. Maarten ging naar binnen bij een Makelaardij en van daaruit werden we de verkeerde kant opgestuurd. Zo loop je de kilotjes er mooi mee af. Een gids vertelde ons dat we naar de Brink moesten. Naar een plein waar net markt was. Naar het Koekenhuisje. Ondertussen bellend met Jos kwamen we bij het huisje en de andere twee teams aan. Er zat een foutje in. Dat werd snel verholpen en gezamelijk vertrokken we weder richting station. Daar aangekomen wachtte Geert op ons. We kregen Ranja van Rijk mmmmmmm. FLASHBACK.... oops forget something. Toen we in Deventer aankwamen moesten we een beeld opzoeken. Daar stond Geert ook weer. Na een getal te hebben gekregen gingen we het vogeleiland op. Daar hebben we een vraag naar het thuisteam gestuurd. Wanneer Deventer in de bloeitijd van de handelsonderneming was.? En we hebben een vet KEWL (cool)stepparcours afgelegd voor een hele scherpe tijd. Vanaf hier gingen we opzoek naar dat huisje.
Afijn ik was alweer bij Rijk lekkere ranja dus en we kregen drinken voor onderweg. een knots en koekjes. Nog meer kaartjes naar Rijssen.

En dan snel naar Rijssen met de NS. Snel!? De NS zal de NS niet heten als ze geen vertraging hebben... kutbende dus! En dan krijg je weer het stapelefekt... van de NStrijnen (ff voor de duidelijkheid dit is Maarten Koops die dit schrijft - red.) die niet optijd binnen komen.. kondukteurs en maschinisten die de trijn weer niet halen noem maar weer op. Kortom de NS!

In Rijssen aangekomen wat opdrachten en wachten op de bus. Ja de bus daar heb je er weer een rijden altijd met vertraging als je haast hebt en in Rijsen niet op zaterdag en zondag. Wat aardig apard is wand licht totaal niet in de buurt van Urk. Kortom de Bus!

Nou dan maar liften. Bordje met Nijverdal gemaakt en aan de weg staan. Komt er na enige tijd wagten een politieauto langs.. daar komt de redding dacht ik. (zat maar 1 persoon in) maar nee reed met de schouders omhoog verder. Ja daar heb je dus ook niets aan. Boetes geven maar als je ze nodig bent? Kortom de politie!

Conclussie van deze pagina text.... ooverheid instanties etsetera ...suigenaarsch!!

3 uur laten kwam er een rode golf aan. Deze auto zette ons in de stromende regen af, ergens in Nijverdal. De opdracht die we van Rijk kregen was loop naar het station. Hier stonden de fietsen. Na een aantal min. zoeken stond in het niets Geert. Deze wees ons de fietsen aan. We werden op sleeptouw genomen en de wijze wees ons in de richting van een abseilbaan..super toch! Helaas fietsten we verder naar een plekje in de bossen. Weer een post ... een eetpost na wat te eten gingen we te voet verder naar de abseilbaan. De moed zakte bij sommige mensen in de schoenen. Na een korte uitleg mochten we de tuigjes aantrekken. Toen ging het regenen de donder en bliksem spoot uit de hemel. De lieftallige dame die we als instructrice zei dat we de tuigjes maar weer uit moesten trekken. Op eens was het droog en het ging toch allemaal weer door......


Het logboek van THE BROWSERS:


 
   
 

c Wiegmaniac